• Lediga jobb

Lediga jobb

På Invita arbetar medarbetare specialiserade inom flera olika områden. Gemensamt för oss alla är vår känsla för service, ansvar och integritet. Känner du att du också passar in på den beskrivningen så är du välkommen att söka jobb hos oss.

Våra värderingar:
- Alla människor har samma värde

- Alla människor har rätt att bli respekterade
- Alla människor skall bemötas med integritet
- Ärlighet är en förutsättning för alla relationer
- Empati och kommunikation är grunden för alla relationer
loading...

Kock på restaurang Umgås i Nyköping

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss på restaurang Umgås - Nyköpings nya kvarterskrog.

Du är en kock som vill laga mat från grunden av äkta råvaror och du har erfarenhet av à la carte. Du är ansvarstagande, noggrann, kreativ liksom flexibel och stresstålig. Du har förmåga att arbeta på egen hand men fungerar även väl tillsammans med kollegor Självklart gillar du mat och människor och uppskattar att göra våra gäster glada genom att ge dem bra upplevelser.

Om du är den vi söker så kan vi erbjuda dig ett roligt arbete där du får vara med och utveckla en av Nyköpings nyaste restauranger.

Tjänsten innebär i huvudsak à la carte matlagning kvällstid men även matlagning till cateringevent och lunchservering förekommer.

Varmt välkommen med din ansökan till restaurangchef Lotta Schultz senast den 4 maj 2018.

Timtjänster hemtjänsten i Nyköping & Strängnäs

Vi erbjuder dig som är omtänksam och lyhörd ett omväxlande och roligt arbete i en utvecklande bransch.

Du är en ansvarstagande och klok person med erfarenhet från vårdnära arbete. Du är över 18 år, gärna med B-körkort och du tycker om att ta hand om och hjälpa andra. Du är plikttrogen, flexibel, engagerad och du kan ta snabba men kloka beslut.
 
Varmt välkommen med din ansökan till
Invita.

Gruppchef
Invita i Nyköping

Vi söker nu ytterligare en gruppchef till vår verksamhet i Nyköping. Vi erbjuder dig som är en engagerad, ambitiös och driftig ledare ett ansvarsfullt och roligt arbete. Självklart tycker du om att arbeta med människor i kund- såväl som i personalrelationer.
 
Som gruppchef har du ansvar för en verksamhet som omfattar cirka 50 kunder och 10-15 personal. Ditt ansvar är att på ett kvalitativt och ekonomiskt sätt organisera gruppens verksamhet, så att kundernas/patienternas behov av omvårdnads- och serviceinsatser tillgodoses utifrån de biståndsbeslut och eller delegeringsuppdrag som avtalet med Nyköpings kommun innefattar.  Du arbetsleder gruppen och ansvarar för att det är rätt bemanning och att planeringen av verksamheten fungerar. Du skall se till att policys och regler följs liksom att verkställigheter, kundvård, introduktion, kontaktmannaskap, internkontroll, rapportering och dokumentation fungerar enligt Invitas verksamhetsstyrningskoncept. 
 
Du har erfarenhet av både ledarskap och praktiskt arbete inom vård- /servicesektorn och vi ser att du har relevant utbildning från vård- eller omsorgsområdet. B-körkort är nödvändigt och egen bil en fördel.
 
Som gruppchef ingår du i företagets ledningsgrupp där du är med och utvecklar en växande verksamhet på en spännande marknad.
 
Känner du att du är den vi söker så är du välkommen med din ansökan till Cecilia Ingre senast den 28 mars.