• Lediga jobb

Lediga jobb

På Invita arbetar medarbetare specialiserade inom flera olika områden. Gemensamt för oss alla är vår känsla för service, ansvar och integritet. Känner du att du också passar in på den beskrivningen så är du välkommen att söka jobb hos oss.

Våra värderingar:
- Alla människor har samma värde

- Alla människor har rätt att bli respekterade
- Alla människor skall bemötas med integritet
- Ärlighet är en förutsättning för alla relationer
- Empati och kommunikation är grunden för alla relationer
loading...

Kock på restaurang Umgås i Nyköping

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss på restaurang Umgås - Nyköpings nya kvarterskrog.

Du är en kock som vill laga mat från grunden av äkta råvaror och du har erfarenhet av à la carte. Du är ansvarstagande, noggrann, kreativ liksom flexibel och stresstålig. Du har förmåga att arbeta på egen hand men fungerar även väl tillsammans med kollegor Självklart gillar du mat och människor och uppskattar att göra våra gäster glada genom att ge dem bra upplevelser.

Om du är den vi söker så kan vi erbjuda dig ett roligt arbete där du får vara med och utveckla en av Nyköpings nyaste restauranger.

Tjänsten innebär i huvudsak à la carte matlagning kvällstid men även matlagning till cateringevent och lunchservering förekommer.

Varmt välkommen med din ansökan till restaurangchef Lotta Schultz senast den 30 september 2018.

Timtjänster hemtjänsten i Nyköping & Strängnäs

Vi erbjuder dig som är omtänksam och lyhörd ett omväxlande och roligt arbete i en utvecklande bransch.

Du är en ansvarstagande och klok person med erfarenhet från vårdnära arbete. Du är över 18 år, gärna med B-körkort och du tycker om att ta hand om och hjälpa andra. Du är plikttrogen, flexibel, engagerad och du kan ta snabba men kloka beslut. Självklart ser vi gärna att du är vårdutbildad t ex undersköterska och att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
 
Varmt välkommen med din ansökan till
Invita.

.